Adequaat zoekt fondsenwervers voor goede doelenBanner van onze homepage
Adequaat is sinds 1990 gespecialiseerd in telefonische fondsenwerving. Ons seniorencallcenter wordt op projectbasis en structurele basis ingezet om donateurs/leden te werven, terug te winnen, fondsen te werven. Als geen ander verstaan wij ons vak. Graag delen wij onze praktijkervaring met u. Zodat we samen een sprankelende, aansprekende en succesvolle campagne gaan opzetten en continueren.

FONDSENWERVING

Werving donateurs en leden

Donateurs en leden werven voor uw non-profit organisatie is een vak apart. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij adviseren u vanuit onze 28-jarige praktijkervaring. Voor het werven van online leads kunnen wij prima samenwerkingspartners aanbevelen. Ook petities en SMS-jes is onze specialiteit waar we een kei in zijn. Zowel hoge conversie op het effectief bereik als jaarwaarde. Een snelle terugverdientijd is voor ons dagelijkse topsport en uitdaging.

Winback behouden opzeggers

De levencyclus van een donateur of lid kent een begin en een eind. Maar donateurs die u kunt terugwinnen is makkelijker dan nieuwe klanten winnen. Donateurs die niet meer in doneren hebben hiervoor verschillende redenen. Ze hebben gekozen voor een andere organisatie. Of ze hebben al een hele tijd niets meer van u gehoord. Een grote groep van deze afhakers is weer terug te winnen en een telefonisch servicegesprek is hiervoor een uitermate geschikt middel. Namens uw organisatie inventariseren wij de reden van opzegging, maken uw donateur weer enthousiast en herstellen het donateurschap. Ruim 1 op de 5 gesprekken resulteren in een hernieuwd donateurschap.

Van acceptgiro naar incasso

Automatische incasso verlengt het gemiddelde donateurschap van uw lid/donateur. Uw donateur ervaart een incasso als normaal en gemakkelijk. Stap af van de jaarbijdrage per acceptgiro en laat ons uw donateur vragen over te stappen op een maandincasso. Met of zonder verhoging van de bijdrage. Wat u wilt. Door het reduceren van uw acceptgiro’s bespaart u enorm op administratieve overbodige kosten. Deze besparingen kunt u besteden aan uw doelstellingen en campagnes. Telemarketing is een effectief middel om in te zetten voor het overzetten van klanten op een automatische incasso. Klanten met een incasso blijven gemiddeld langer lid.

 

Upgrade donatie

Upgrade donatie

Durf uw donateur om een hogere bijdrage te vragen. Een telefonisch gesprek is perfect om de betrokkenheid aan te halen, successen te delen of juist voor een speciale campagne een extra bijdrage te vragen. Wij staan er iedere keer weer van te kijken hoe vrijgevig uw donateur is. Combineer dit met de omzetting van jaarbijdrage naar maand is ons advies en van acceptgiro naar incasso. Drie vliegen in 1 klap.

Verder praten?

Bel 088-4338555

ADEQUATE COMMUNICATIE

MET UW EIGEN TELEMARKETINGTEAM

Adequaat werkt voor vele goede doelen zoals het Oranje Fonds, Greenpeace, Dierenbescherming, Sophia Vereeniging, Milieudefensie, belangenorganisaties en bibliotheken. Door praktijkervaringen en uw wensen met elkaar te mixen ontstaan creatieve concepten en vormen we met elkaar een ijzersterk team!

Van gift naar structureel, winback, afhakers, updaten database, upgrade, reactivering. Wij zijn van alle telemarkten thuis.

 

5 REDENEN

WAAROM ONZE OPDRACHTGEVERS EEN LANGE TERMIJN RELATIE MET ONS AANGAAN

Conceptontwikkeling gaat hand in hand met uitvoering
Wilt u brainstormen, hebt u vragen hoe u uw winback of wervingscampagne gestalte wilt geven? Zonder onderscheidende relevante boodschap slagen maar weinig campagnes. Hoe gaat u de aandacht van uw prospect trekken en vasthouden? Durf u zelf de vraag te stellen: Wat is uw onderscheidend vermogen? Hoe onderscheidt u zich van uw concurrenten? Waarom gaat een klant van u kopen? Welk probleem lost u op voor uw klanten? Wat heeft uw prospect daar aan?
Onze telemarketingexpert gaat eerst met u aan tafel. De matching van uw wensen en theorieën versus haar praktijkervaring resulteert niet zelden in verrassende marketingcampagnes die we van A tot Z voor u uitvoeren.
Werk in uitvoering
In deze tijd van grote veranderingen is het een must dat wij in de uitvoering van onze projecten met haar tijd meegaan. Als uw uitvoerende businesspartner houden wij onze ogen en oren goed open en zoeken naar oplossingen als we constateren dat prospects geen bankrekeningnummer meer willen doorgeven, het afgeven van een telefonische incasso terugloopt. Onze operationeel manager trekt snel aan de bel om met u oplossingen te bespreken. Als opdrachtgever kunt u profiteren van onze enorme ervaring en praktische oplossingen.

Responsverwerking
Adequaat heeft ruime ervaring in responsverwerking en draagt zorg voor een foutloze en snelle afhandeling van de respons op uw acties ongeacht de omvang van uw project.

De verrijkte belrecords, recht van verzet en bel me niet registratie van onze telemarketingacties worden door ons ingevoerd in uw database, gecontroleerd op juistheid en daar waar nodig aangevuld.

Adequate communicatie met uw eigen belteam
U als opdrachtgever krijgt uw eigen telefoonteam toegewezen. U weet dus wie uw organisatie telefonisch vertegenwoordigt, en op welke wijze. Uw boodschap vertalen wij in een script, u bent aanwezig bij de briefing, kan wanneer u wilt langskomen voor een werkbespreking met uw belteam, luistert voicelogs af en overlegt regelmatig samen met de operationeel manager de resultaten.
IJzersterke ICT en databasebeheer
Fundamenteel voor de uitvoering van een succesvolle belcampagne is de automatisering. Achter de schermen hebben wij een ijzersterk team van databasespecialisten werkzaam die nauwlettend de technische voortgang zoals output resultaten, bewaking BMNR markeringen, uploads RVV en aanpassing van recordlayouts verzorgt.
Uw data is bij ons veilig. De servers van Adequaat staan in een afgesloten en beveiligde kamer.
Betrouwbare telemarketingsoftware
Onze telemarketingsoftware voorziet in zowel outbound als inbounddiensten op basis van blending. Onze medewerksters werken met betrouwbare en klantvriendelijke telemarketingsoftware. Per broncode kunnen we een ander script en aparte rapportage implementeren. Gesprekken worden opgenomen, automatisch en speedbellen is mogelijk, rapporten zijn realtime en direct verzendbaar en uitermate inzichtelijk. Kortom, alles is flex en transparant.
VACATURES

Is callcenterwerk iets voor jou?
Bekijk onderstaand fimpje en neem contact met ons op!

E-mail: sales@adequaat.com | Telefoon: 0299 – 433855

NEEM CONTACT MET ONS OP

Adres

Adequaat Facilitair Salescenter B.V.

Bezoekadres
Slenkstraat 201,
1441 LJ Purmerend

Goed bereikbaar met bus, auto, fiets etc.

088-4338555
info@adequaat.com

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.
Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

10 + 4 =