Adequaat wordt door opdrachtgevers structureel ingezet om SMS leads te converteren naar donateurs of giftgevers, upgrade donaties, oplossen storneringen en bouncers, opzeggers terugwinnen en oud-donateurs te reactiveren. Onze telemarketingexpert gaat eerst met u aan tafel. De matching van uw wensen en theorieën versus haar praktijkervaring resulteert niet zelden in verrassende telemarketingcampagnes die we van A tot Z voor u uitvoeren.

Werving van periodieke schenkingen
Dit traject verzorgen wij op no cure no paybasis. Wij werven telefonisch schenkingen, verzorgen de follow-up, monitoren en factureren op basis van getekende overeenkomsten.

Databasewerkvoorbereiding en responseverwerking
Voordat een telemarketingcampagne van start gaat moet worden bepaald wat de gevolgen zijn voor de databasekwaliteit, responseverwerking en de gewenste rapportages en analyses.

Digitale contributie-inning
Voor uw organisatie kunnen wij nieuwe leden en donateurs digitaal of desgewenst schriftelijk verwelkomen.
Om de donatie te innen ontvangt de financiële administratie van uw organisatie de positieve respons in de vooraf afgestemde recordlayout. Zij verzenden vervolgens via het zeer gebruikersvriendelijke banksysteem een digitale acceptgiro.

Voordelen digitale inning:

  •  snelle inning contributiegelden of donaties;
  •  enorme kostenbesparing;
  •  voorkoming van administratieve rompslomp om een ‘natte’ handtekening te krijgen;
  •  stornering is niet mogelijk;
  •  prijstechnisch concurrerend en aantrekkelijk.